Post image for Gratis iPad of liever betalen?

Gratis iPad of liever betalen?

Hoewel wij je veel liever met een gratis iPad blij maken. Kun je er ook bewust voor kiezen om geen gebruik te maken van alle gratis iPad aanbiedingen op onze website. De andere optie die je bij het aanschaffen van een iPad hebt. Is door er zelf een te kopen. Laten we daarom eens gaan kijken naar de verschillen tussen een gratis iPad of liever betalen.

Wat zijn de verschillen?

Het grootste verschil zit hem vooral in de prijs. Bij ons krijg je een iPad helemaal gratis bij een van de genoemde aanbiedingen. Wanneer je toch al gebruik ging maken van een van deze producten, dan krijg je er een iPad als bonus bij. Het nadeel hiervan is dat je daarmee geen garantie hebt op de iPad, en verder ook niet zoveel keuze hebt, in welke kleur of de opslag capaciteit van het apparaat. Wanneer je zelf besluit om een iPad te kopen heb je wel de keuze om te kijken naar de kleur en andere kenmerken van het apparaat die jij belangrijk vind. Daarnaast speelt garantie en service ook een prominente rol.

iPad bestellen bij Coolblue.

Laten we in dit voorbeeld voor het gemak een van de bekendste online elektronica warenhuizen van Nederland nemen. Coolblue heeft naast een online webshop ook een aantal fysieke winkels door het land verspreid zitten. Dit geeft aan hoe succesvol de elektronica gigant is. Bij Coolblue kun je eenvoudig een nieuwe iPad of ander Apple apparaat bestellen. Je bent hier helemaal vrij in, welk model, kleur etc je kiest. Hier krijg je vervolgens ook nog een superieure klantenservice en garantie bij voor wanneer er wat mis gaat met je bestelling en of wanneer het product niet goed blijkt te zijn. Daarnaast zijn er ook allerlei andere voordelen zoals gespreid of achteraf betalen.

Dit zijn elementen waar je geen aanspraak op kunt maken wanneer je een iPad gratis bij bijvoorbeeld een abonnement op een krant, cursus of energieleverancier neemt. Desalniettemin, is dit niet erg wanneer je dit voor lief neemt. Maar wel een iPad gratis krijgt.

Vorig artikel: