iPad winnen

Wist je dat het ook mogelijk is om een iPad te winnen? Zoals je op onze hoofdpagina namelijk kunt zien kun je onze Facebook pagina liken om vervolgens kans te maken op een gratis iPad. We zullen een gratis iPad gaan verloten op het moment dat we een bepaald aantal likes hebben, zoals verduidelijkt wordt op onze hoofdpagina. Uiteraard zal de uitslag hiervan ook kenbaar worden gemaakt op de hoofdpagina en zal er bij een volgend aantal likes opnieuw een gratis iPad uitgaan.

Prijsvragen

Onze Facebook pagina liken is niet de enige manier om een iPad te kunnen winnen. Er worden namelijk ook met regelmaat prijsvragen georganiseerd waarbij een gratis iPad te verkrijgen is. Op allerlei manieren is het dan mogelijk kans te maken op een iPad, maar in realiteit is de kans om een iPad te winnen ongeveer net zo groot als je niet meespeelt als dat je wel meespeelt. Vaak moet je voor prijsvragen een aantal persoonlijke gegevens van jezelf invullen waarna het bedrijf dat de prijsvraag heeft georganiseerd je kan benaderen voor allerlei aanbiedingen die verder niets met de gratis iPad te maken hebben. Dit kan zowel via de mail gebeuren als via de telefoon, het is maar net welke gegevens je hebt moeten invullen. Het lijkt dus eerder zonde van je tijd om aan dit soort prijsvragen mee te doen dan dat het echt iets gaat opleveren.

Ben je toch enkel geïnteresseerd in het winnen van een iPad en niet in een van de gratis iPad acties van onze adverteerders, dan kun je onze Facebook pagina liken en wellicht heb jij dan binnenkort een gratis iPad!

Vorig artikel:

Volgend artikel: